Piknik z žarom na ogljePrihaja pomlad in z novo sezono tudi pečenje na žaru. Ni lepo, ko se družina in znanci zberejo pri vas doma in jim ponudite hrano iz žara? Zagotovo vam je ob tem že zadišalo po sočnem zrezku in popečeni zelenjavi. Če žara še nimate doma si ga čim prej kupite in razveselite domače s vašo mojstrsko peko. Podjetje Flamula vam ponuja široko izbiro žarov, plinskih gorilnikov, grelnikov prostora, štedilnikov in zunanjih kuhinj. Na njihovi spletni strani flamula.si si lahko ogledate njihovo pestro ponudbo in izdelke tudi primerjate med seboj. Nakup pa lahko opravite, kar preko njihove spletne strani in v nekaj dneh vam bodo izdelek tudi dostavili na vaš dom.

Del njihove ponudbe pa so tudi žari na oglje, ki so na pogled videti moderni in privlačni. Flamula vam nudi različne modele in velikosti žara, vse pa odlikuje nerjaveč material in temperaturni indikator, da boste lažje preverili temperaturo. Rešetke so nerjaveče oziroma litoželezne, vaša hrana bo tako bolj okusna in hrustljava. Nekateri žari vam dodatno ponujajo možnost, da si sami nastavite moč dotoka zraka v žar. Da pa bo vaš žar čist, ima večina žarov vgrajen tudi pladenj, ki zbira odpadno maščobo in omogoča lažje čiščenje. Nudijo vam tudi prenosni žar, ki ga lahko poljubno prenašate kamor koli želite, saj je teža žara majhna.

Preglejte ponudbo podjetja in se odločite za žar, ki najbolj ustreza vašim potrebam in željam. Ali pa jih obiščite v njihovem razstavnem salonu v Ljubljani, kjer vam bodo z veseljem pomagali pri izbiri in peki na žaru.

Kategorije