Vrtno pohištvoSpadate med tiste ljudi, ki si radi privoščijo počitek na domačem vrtu? Potem verjetno dobro veste, kaj vse je na vrtu potrebno za odlično sprostitev. Vam katera izmed teh stvari primanjkuje? Ne odrekajte in si oglejte ugodno vrtno pohištvo na strani http://www.salonpohistva.si/vrtno-pohistvo.

Med vrtnim pohištvom lahko najdete raznovrsten nabor osnovnih kosov, kot so kvadrataste ali okrogle vrtne mize, stoli, klopi, ležalniki, veliko je tudi vrtnih garnitur, gugalnic in blazin, ki zagotavljajo kvalitetno udobje. Za udobno sedenje na vrtu so na volj0 klasični, zložljivi, barski ali preklopni stoli vseh velikosti. Izdelani so iz različnih materialov, od lesa, aluminija do umetnih mas. Med vrtno pohištvo štejemo tudi vrtne garniture, ki so na voljo z različnim številom stolov ali klopi, najdete pa lahko tudi gugalnike. Tudi pri ležalnikih je izbira raznovrstna. Nekateri so zložljivi, drugi imajo kolešček za lažje premikanje, vse pa odlikujejo atraktivne oblike, ki omogočajo udoben počitek in popolno sprostitev. Vrtno pohištvo si seveda na znamo predstavljati brez žara, ki nam omogoča ustvariti dobro vzdušje s pripravo odličnih jedi na žaru. Na voljo so plinski žari brez nog kot tudi z nogami ter žari na oglje. K temu dodajmo še razne pribore za žar, kot so rešetka, raženj, ALU plošča, nože, pekač itd. Salonpohistva vam nudi vso opremo, ki je potrebna za piknik na vrtu.

Odločite se za nakup vrtnega pohištva na strani na zgornji povezavi. Vrtno pohištvo vam bo dostavljeno v najkrajšem možnem času. Pri zneskih pod 350€ je cena dostave 3,99€, v nasprotnem primeru pa brezplačna!

Kategorije